Jongeren

Lekker in je vel
Hoor ik er wel bij? Doe ik het goed? Zie ik er leuk uit? Net als veel andere leeftijdsgenoten kun je je onzeker voelen. Over je lichaam. Je uiterlijk. Hoe je doet. Onbewust ga je daardoor soms anders bewegen. Niet altijd goed voor je lichaam. Je kunt last krijgen van klachten, zoals hoofdpijn, rugpijn of zere knieƫn.

Komt je dit bekend voor? Ga dan de uitdaging aan om samen met mij aan een oplossing te werken. Hoe beter je jouw lichaam kent, hoe beter je weet hoe je ermee kunt omgaan. We gaan aan de slag met oefeningen. Om je spieren sterker te maken bijvoorbeeld. Of te werken aan hoe je je lichaam kunt sturen. Door de oefeningen verbetert je houding. En zit je lekker in je vel!

Einde aan de pijn
Een zere rug, last van je nek of pijn in je knie… vervelend. Als oefentherapeut bekijk ik je klacht. Maar ook je hele houding. Misschien loop je een beetje scheef of zit je niet goed op je stoel. Tijdens de behandelingen doen we oefeningen waarmee je anders leert bewegen.

Meedoen, meedenken, meevoelen. Belangrijk bij oefentherapie is dat je er helemaal voor gaat. Dit betekent dat je ook in je dagelijks leven de aangeleerde houdingen gebruikt. Klinkt intensief, maar het is te doen. Lukt het even niet? Dan kun je op mij rekenen. Samen werken we aan het oplossen van jouw klacht.