Wie ben ik?

Mijn naam is HenriĆ«tte Felix. Ik werk al bijna achttien jaar met veel plezier als oefentherapeut in IJsselmuiden. Sinds januari 2012 heb ik ook een praktijk in Genemuiden (voorheen Mensendieck Genemuiden).  Vanaf april 2012 sta ik ook geregistreerd als bekkenoefentherapeut+. Ik help zowel kinderen en jongeren als volwassenen.

Mijn werkwijze
Tijdens een gesprek proberen we er samen achter te komen waar jouw klacht vandaan komt. Naar aanleiding hiervan kijken we hoe we deze klacht het best kunnen oplossen. Meedoen, meedenken, meevoelen. Belangrijk bij mijn therapie is dat je er helemaal voor gaat. Dit betekent dat je ook in het dagelijks leven aan de slag gaat met de oefeningen.  Klinkt intensief, maar het is te doen. Lukt het even niet? Dan kun je op mij rekenen.

Kwaliteit
Daarnaast vind ik de kwaliteit van mijn behandelingen belangrijk. De gezondheidszorg verandert voortdurend. Om op de hoogte te blijven volg ik daarom bij- en nascholingen. Ook ben ik aangesloten bij Pelvic. Dit is een samenwerkingsverband tussen zeven oefentherapeuten Cesar/Mensendieck in Oost Nederland, die zich hebben gespecialiseerd in het behandelen van bekken- en bekkenbodemklachten. Klik hier voor de website.

 

logo bekkenoefentherapeut